סחרחורות וציפצופים באוזניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

09/11/2016 | 18:29 | מאת: קורל

שלום , במשך חצי שנה אני סובלת מסחרחורות שלא מפסיקות ובחודש האחרון התחלתי לסבול מציפצופים חזקים באוזניים שגרמו לסחרחורות להיות ממש חזקות ובלתי נסבלות עשיתי בדיקות כמו mri ראש שיצא תקין. בדיקה נוירולוגית תקינה בדיקות דם תקינות וגם לחץ דם ואקג תקין. חשוב לציין שאני לא בן אדם עם בעיות נפשיות או לחץ במשך מספר ימים לקחתי כדורים כמו אגיסרק בטאהיסטין וטיפות אוזניים דזורן ושום דבר לא עוזר לי. השבוע התחלתי לימודי תואר ואיני מצליחה לתפקד מה אפשר לעשות? תודה רבה !!!

15/11/2016 | 19:50 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום קורל מה הגיל שלח. האם עברת בדיקת מומחה לסחרחורות ? האם יש מחלות נוספות? יש מיגרנות? בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)