בדיקת eng ותרופות נגד דיכאון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

02/11/2016 | 10:51 | מאת: אפרת

שלום. אני צריכה לעבור בדיקת eng בקרוב ונאמר לי שאם אני לוקחת תרופות כלשהן אני צריכה להפסיק יומיים לפני הבדיקה או לשאול את הרופא אם אפשר לקחת אותן כרגיל אני נוטלת כל יום לוסטרל 300 mg ולמיקטל 300 mg לדיכאון שאלתי במירפאה מה עלי לעשות ואמרו שלא יודעים ועלי לשאול את הפסיכיאטר המטפל שאלתי את הפסיכיאטר ואמר שלא מכיר את הבדיקה אני לא יודעת מה עלי לעשות יש לציין שאם אני לא לוקחת את התרופות יותר מ24 שעות אני מתחילה לסבול מסחרחורות כאבי ראש וחום כניראה כתופעות של גמילה מהתרופות אודה לכם אם תוכלו לענות לי או להפנות אותי לגורם מתאים יום טוב

08/11/2016 | 08:08 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

כדאי להפסיק התרופה כפי שהומלץ אחרת תוצאות הבדיקה לא תהיינה אמינות . לגבי הפסקת התרופה כדאי לברר אם יש OK של הרופא שנתן התרופה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)