לא יודע להסביר אם זו סחרחורת או לא

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

18/10/2016 | 00:28 | מאת: אליהו

קורה לי שכאשר אני מסתכל על מישהו או מקשיב לדבריו, אני לא יכול להיות בפוקוס 100 אחוז עליו. יש לי סוג של עירפול חושים כזה בראש שמקשה עליי להתמקד ולהתרכז. בנוסף, בעמידה יציבה אני מרגיש כאילו אני עומד ליפול. המצב משתפר אם אני מפשק רגליים. בהטיית הראש לצדדים אני מרגיש שוב עירפול וסחרחורת כמו שדיברתי עליה. אני כבר חצי שנה עם התופעות הללו.. שפשוט התחילו ביום בהיר.. עשיתי בדיקת שמיעה ויצאה תקינה, עשיתי סיטי מוחה ואם אר איי ראש והכל תקין.. מה יכול להיות ההסבר לזה? רופא אאג אמר שיש מצב שזה בכלל לא קשור לאוזניים. ואני משתגע.. למה זה יכול להיות קשור באמת? האם יש תרופה לעניין הזה? זה מתסכל אותי ובמיוחד מפחידה אותי העובדה שאולי לא אחזור לעולם למצב נורמלי..

20/10/2016 | 11:55 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אליהו הייתי מתייעץ גם עם נוירואופטלמולוג. ( רופא עיניים מומחה לחלק הנוירולוגי של הראיה ) בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)