תזוזות לא ראציונאליות של הגוף

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

03/09/2016 | 23:43 | מאת: איתי

שלום דוקטור קורה לי שבמצבי עמידה, אני מרגיש שאני שט על אונייה ומרגיש שאני הולך לחוות נפילה אם לא אחזיק במשהו.... גם כשאני יושב אני מרגיש שהגוף שלי זז... במיוחד אני מרגיש את התופעות בחדר סגור אם כמות גדולה של אנשים, ואז אני מרגיש שאני ממש מתנדנד ובלחץ שאני הולך ליפול ולהתעלף... בהליכה רגועה אין לי את כל התסמינים האלה, רק במצב של רוגע יחסי... יש לציין שאני מרגיש את זה כבר כמה חודשים...שללתי דברים מסוכנים כגון גידולים בבדיקות אם אר איי וגם בדיקת שמיעה בגבול הנורמה... בפעם האחרונה שהייתי אצל אאג, הוא טען שזה ויראלי... ייתכן שזה ויראלי כבר כמה חודשים? אני חושש שאצטרך לחיות כך כל חיי....

05/09/2016 | 20:42 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום איתי כדאי לבדוק בדיקות כלליות כגון רמת ויטמין B12 ותפקודי בלוטת התריס מעבר לבדיקות השגרתיות .כולל הולטר של דופק ולחץ שם.פגיעה וירלית ניתן לראות בENG. אם הכל תקין ככל הנראה המדובר בסומטיזציה של מתח וחרדה. לא תמיד חשים בזאת אך תת הכרתית זה עשוי להתפרץ בצורת הסחרור שציינת או כאב ראש או לחץ בגרון וכו'. לכן כדאי להתיעץ גם בתחום זה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)