סחרחורות כחצי שנה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

18/08/2016 | 16:19 | מאת: ליאור

שלום דר. מזה כחצי שנה סובל מסחרחורות שהתחילו באופן פתאומי . ישנם ימים טובים יותר וישנם ימים מגבילים מאוד . באוקטובר שנה שעברה עברתי בדיקות mri מקיפות (ראש גב וצוואר) שנבדקו על ידי נוירורדיולוג מומחה ונוירולוג מומחה לטרשת ונמצאו תקינות . לאחר שהחלו הסחרחורות הייתי אצל נוירולוג מומחה , מומחה לסחרחורות אאג ואפילו ניסיתי כיוון פסיכולוגי ואין מזור. אני כבן 30 ובקצב הזה אני יאבד את מקום עבודתי . אבקש המלצתך לאיזה כיוון לבדוק . את הסחרחורות קשה לתאר , כמו כבדות בראש ולפעמים נראה שאני עומד ליפול או הולך על ספוג , מלוות בטשטוש קל בראיה, מאיין צקלקה שמסתובבת בראש . עשיתי את כל בדיקות הדם האפשריות ,רופאי עיניים, נוירואופטומולוגים , אורטופד כולם העבירו אותי למקצוע אחר . קראתי באינטרנט על בעית סחרחורות שנקראת pppd שמאוד מתאימה לתיאורים שלי האם מוכר לך ? לעצתך המלומדת אודה .

22/08/2016 | 12:55 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום ליאור אכן עברת ברור מקיף. חשוב בדיקה קלינית כולל אנמנזה מפורטת חוזרת כדי להגיע לאבחנה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)