סחרחורת + כבדות בראש וטנטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

07/08/2016 | 11:32 | מאת: תמר

שלום, לפני כשנתיים הייתי מאושפזת כשבועיים וחצי בעקבות וירוס בעצב השמיעה, כתוצאה מהוירוס ירדה לי במעט השמיעה (לא משהו שפוגע בי ביומיום) ויש לי טנטון קבוע באוזן ימין. בחודשים האחרונים יש לי כבדות חזקה בראש שבאה בגלים, לפחות פעם בשבוע, שלאחרונה זה נהיה על בסיס יומי, מלווה בטנטון חזק יותר, וממש חולשה, הסחרחורות מתגברות בשכיבה. האם יכול להיות שהוירוס חזר?

08/08/2016 | 21:42 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום הילה קשה לדעת אם המחלה הוירלית חזרה. הייתי עובר בדיקת נוירולוג עקב הכבדות בראש ובדיקת שמיעה חוזרת להשואה עם הבדיקה מלפני התופעות החדשות . בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)