טיניטוס בשתי האוזניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

17/07/2016 | 21:32 | מאת: נהוראי

שלום, אני בן 14 והופיע לי טינטון שלא נחשפתי לרעש חזק, בדיקת השמיעה שעשיתי לפני כמה ימים יצאה תקינה לחלוטין, הטינטון מופיע לי כאשר אני במקום שקט ואני נכנס לדיכאון כי אני מתחיל לחשוב שזה לא יעבור לי חשוב לי לציין שזה התחיל שהיה לי אוזניים סתומות שנה והתחלתי לחקור באינטרנט והגעתי לממושג "טינטון" ופחדתי שזה לא יהיה לי ובאותו הערב שניסיתי לישון זה הגיעה לי וזה כבר חודש ככה. השאלה שלי אם זה ישאר איתי תמיד כמו שזה רשום באינטרנט או שזה יעלם לי עם הזמן אני ממש דואג תודה.

18/07/2016 | 08:49 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום נהוראי לא אמרת לי אם הטנטון חד צדדי או דו צדדי האם הוא ממושך או פועם בקצב הלב. האם הוא בעל תדר גבוה כמו שריקה או בתדר נמוך כמו גלי ים . בכל מקרה אם תיכנס לאתר שלי תקבל הסברים מפורטים דבר שקשה לבצע במסגרת הפורום. לסיכום אפשר לומר שבגישה נכונה ולאחר טיפול קוגניטיבי מתאים הטינטון יפסיק להיות מטרד גם אם לא יעלם פיזית. בברכה ד"ר בן דוד

19/07/2016 | 15:38 | מאת: נהוראי

לא הבנתי את השאלה אם הוא חד צדדי או דו צדדי הוא טינטון הוא ממושך ולא בקצב הלב יש לו תחושה שהוא "משטלת" על המוח והוא בתדר של שריקה.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)