ורטיגו כתוצאה מוירוס

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

05/07/2016 | 09:55 | מאת: מיכל

שלום, בחצי שנה האחרונה אני סובלת מורטיגו עם טנטון קל באוזן ימין שמופיע רק בזמן ההתקף. בדיקת שמיעה תקינה, בדיקה נוירולוגית תקינה, בדיקות דם תקינות ו-mri תקין. מקבלת כדורים בטהיסטין אך ללא הואיל. מה אפשר לעשות כאשר האבחנה היא ורטיגו כתוצאה מוירוס? האם פיזיותרפיה תעזור במקרה זה? אם לא, מה האפשרויות?

08/07/2016 | 14:13 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום מיכל אם הסחרחורת מלווה סימולטנית בזמן התקף בטנטון ,כדאי לבצע סמוך להתקף בדיקת שמיעה. אני לא משוכנע שהאבחנה היא וירוס. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)