ורטיגו עם טנטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

01/07/2016 | 23:07 | מאת: מיטל

שלום, אני בת 37 ולפני כחצי שנה החלו לי סחרחורות סיבוביות כולל טינטון באוזן ימין בזמן הסיחרור. אורך ההתקפים שלי הוא כדקה, מגיעים רנדומלית ובממוצע פעם בשבוע. בדיקת שמיעה תקינה. הנוירולוג טוען כי זהו וירוס אשר תקף את האיבר הווסטיבולרי באוזן. האם פיזיותרפיה ווסטיבולרית תעזור במקרה זה? הפיזיותרפיסטית אמרה כי זה לא כתוצאה מתזוזה של קריסטלים ולכן אין לה מה לעשות איתי...האם כך??

04/07/2016 | 21:16 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום מיטל כאשר קיים טנטון חד צדדי וסחרחורות . גם עם שמיעה תקינה יש צורך בברור נוסף . לשלילת גורמים נוספים מעבר לוירוס. מומלץ בדיקת MRI מח גם אם ברב המקרים הבדיקה לגמרי תקינה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)