ליקוי שמיעה חמור באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

15/06/2016 | 12:57 | מאת: לחוץ

הייי לפני חודש וחצי הופנתי מטעם העבודה לצורך בדיקת שמיעה רגילה לפני זה לא היה לי מושג שיש לי בעית שמיעה במהלך הבדיקה גיליתי להפתעתי שהשמיעה שלי באוזן שמאל חמורה 70-90. נשלחתי לשטיפת וחזרתי שוב על הבדיקה ושוב אותם תוצאות... מאותו יום פסיכולוגי אני מרגיש צפצופים וחולשה באוזן שמאל.. הרופא נתן לי הפניה לMRI ןלבדיקת BERA מאותו יום ששמעתי על הבדיקות מרגיש חולשה לחוץ שזה לא משהו חמור בתוך הראש.. היום בבוקר ביצעתי בדיקת BERA להלן התוצאות בימין זמני הולכה מרכזית בעצב השמע בגזע המח תקינים.בשמאל - לא ניתן לקבוע זמני הולכה מרכזית בעצב השמע בגזע המח. מה זה אומר נורא מלחיץ אודה על תשובתך

19/06/2016 | 00:40 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך ככל הנראה המדובר בלקוי שמיעה ישן או אפילו מולד . לו זה היה קורה לך בתקופה שאתה זוכר דברים , הייתה מודע להופעת הלקוי החמור החד צדדי .ידוע שלקוי שמיעה מולד חד צדדי לע"ק הוא לא מודע .בד"כ מודעים לכך אם הפגיעה בצד הדומיננתי כנראה אצלך ימני. אז שמים לב שמעבירים הטלפון לצד השני. כל הסיכויים שהMRI יהיה תקין. בBERA כצפוי לא הצליחו לקבל תגובה מהאוזן עם הלקוי החמור. בברכה ד"ר בן דוד

10/07/2016 | 23:01 | מאת: עדן

שלום דוקטור , אני בת 17 עם הרגשת מים באוזניים כשאני בולעת רוק יש רעש באוזן ימין הרגשה חלולה וכואבת שהייתה לי בה בעיה לפני שנה הייתה לי דלקת מוגלתית והתאשפזתי 4 ימים

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)