שאלה לד"ר הנכבד............

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

25/05/2016 | 13:13 | מאת: תומר

שלום, אני תומר, בן 30, סובל מתחושת חום בתוך האוזן לפעמים תחושת דקירות/כאב באוזן. רופא א.א.ג בדק את האוזניים ואמר שהן תקינות. יש לציין שזה מלווה בסחרחורות, שמתי לב שאני יושב מול המחשב תחושת הסחרחורת מתגברת, סוג של חוסר פוקוס. פיזיותרפיסט וסטיבולרי לא ראה ניסטגמוס בעיניים. האם זה בכל זאת נשמע לך משהו כן מהאוזן? יש לציין שכשאני מסתובב במיטה אני מרגיש שאני מסתובב ולא החדר.

27/05/2016 | 10:41 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

תחושת וחום באוזן יכולה להגרם מבעיה במפרק לסת כמו במצב של חריקת שיניים בלילה. דקירות באוזן יכולות למבוע גם משניים אחוריות בלסת תחתונה מאותו צד. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)