רעשים באוזן שמול מזה שנתיים מתגבר

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

06/06/2009 | 01:09 | מאת: קרמר גניה

יש לי רעש באוזן שמול נשמה כמו דופק חזק. כאשר אני מופנה את הראוש חזק שמולה או לוחצת על ה וורדים בצבר זה מפסיק.ברגע שאני מאשרת את הראוש או מורידה יד מין הצבר זה חוזר. פעם היו הפסקות בתופעה זאות.עכשו זה מדגבר מיום ליום .כמאת בלי הפסקה. זה מאוד מאוד מתריד קשה לסבול. עברתי מספר ביקורים ו בדיקות אצל רופא עאג.עשיתי סיטי ראוש. לא נימצה שום דבר . לפני שבועים עשיתי בדיקת דופלר צבר.גם לא נימצה כלום. רעש ממשיך להתריד ולא נותן לי לתפקד ולישון. אני בת 65 נותלת תרופות ללחץ דם. מושתלת קוצב לב.הופנתי לרופא כלי דם. מבקשת מאוד הסבר לתופעה. תודה מראוש גניה

07/06/2009 | 15:58 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום טינטון פועם מקורו בהפרעה בזרימת הדם בראש או בצוואר. מומלץ ביצוע CT של כלי הדם בראש וצוואר -נקרא -סיטי-אנגיו. ואם שלילי MRI עשוי לגלות אנומליות של כלי דם באיזור הראש. בברכה ד"ר בן דוד

08/06/2009 | 01:15 | מאת: קרמר גניה

לד,ר בן דוד.שלום תודה רבה על התשובע המהירה. בברכה גניה

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)