תחושת שיוט וסחרחורות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

25/04/2016 | 11:06 | מאת: קרין

אני כשנה סובלת מסחרחורות ..זה לא שהכל סובב סביבי אלא כתחושת שיוט, כמו על סירה. עשיתי בדיקת ורטיגו,ENG, EEG, CT, MRI ובדיקת שמיעה והכל תקין ברוך השם ואין נוזלים באוזניים. התחושה מלווה אותי גם בתחושה של אטימות אוזניים כמו אחרי מטוס ואחרי פיהוק זה עובר לי....אני עם בטיסטין שלא כל כך עוזר ולא מוצאת פתרון לבעיה...מה זה יכול להיות? מנייר? ניתן לטפל בזה? תודה מראש.

28/04/2016 | 14:53 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום קרין לאחר כל הברור שעברת שהיה תקין. יתכן ומדובר בתועת הסומטיזציה של מתח שמתאפיינת בתחושת שיוט. כדאי לבדוק בתחום זה. כמובן זו השערה בלבד ללא קבלת פרטים נוספים. בברכה ד"ר בן דוד

17/05/2016 | 11:07 | מאת: יהודה

סובל גם מבעיה זאת מצאת פתרון לי זה עבר אחרי שנתיים

06/11/2016 | 20:19 | מאת: ג'ניה

היי.. סובלת שלושה חודשים מתסמינים דומים. האם גילית מה הבעיה? אשמח לעזרה.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)