סחרחורת

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

31/03/2016 | 13:29 | מאת: פרנסיס

שלום לפני שבוע בתאריך 25 למרס בשש וחיצי בבוקר הפלאפון מצלצל לידי אני התהפכתי לצד שמאל וכאילו כל החדר מסתובב ואני מרגישה שכאילו אני מתהפכת ונופלת מהמיטה התהפכתי לצד ימין או ואבוי אותה תחושה וזה מתחיל הסחרחורת נמשכת לכמה שניות עד שאני מייצבת את הראש ומתי שאני מזיזה אז כאילו אני במערפולת הסיםטר נמשך לארבעה ימים עד שבקרתי אצל רופא א.א.ג. הוא קבע שצריך לעשות פיזוטראפיה לאיזון עד עכשיו לא עשיתי מחכה לטור אבל ניתן להגיד שתחושת הסחרחורת הסיבובית נעלמה אבל אני עדיין מרגישה אי איזון ובמיוחד בהליכה מתקשה ללכת ולחזור לשגרה מרגישה בחולשה במתח רב בצוואר מפחדת ללכת לבד לציין שרופא המשפחה מהיום הראשון נתן לי סטונרון שאני ממשיכה עד עכשיו לקבל במינון של 3 כדורים ביום (עד עכשיו קבלתי 15 כדורים) בנוסף לתרופת הקרדיולוג שאני נוטלת מ5 שנים במינון של 2.5 כדור אחד ולפני שבוע חזרתי לקבל חצי כדור של פאבן ליום שנתן לי רופא המשםחה להרפיית מתח בשרירי צוואר לאחרונה עשיתי בדיקות דם והן תקינות אני מאוד אשמח חקבל יעוץ או מה עלי חעדטת כיוון שאני בתקופה מאוד חשובה בקריירה שלי ואין באפשרותי להשאר בחופשת מחלה כל כך זמן ארוך

03/04/2016 | 07:46 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום פרנסיס כנראה התמונה מתאימה לבעית נשירת ה"קריסלים " בעיה לא מסוכנת , ניתן לטפל בטיפול בודד. כדאי לפנות למומחה סחרחורת - אא"ג או נוירולוג. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)