ירידה בשמיעה לאחר חשיפה לרעש במסיבה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

25/03/2016 | 12:57 | מאת: דניאלה

בת 33. ביום שלישי בערב הייתי במסיבת פורים. המקום היה מאוד רועש ומיום רביעי בבוקר יש לי תחושה שהאוזן השמאלית שלי כאילו סתומה. אני מרגישה מן עמימות באוזן. לעיתים רחוקות ציפצופים. אני ממש מרגישה שאני שומעת פחות טוב בשלושה ימים האחרונים ובמיוחד באוזן זו. מה שמלחיץ אותי מאוד זאת העובדה שבאוזן זאת (שמאל) יש לי פגיעה עצבית וכתוצאה מכך ירידה בשמיעה. לא יודעים מה הסיבה לכך ומתי זה קרה (מולד, כתוצאה ממחלה...) אבל זה משהו שמלווה אותי כבר הרבה שנים. אני ממש מפחדת שגרמתי לעצמי נזק נוסף. האם זאת תחושה שתעבור לי בימים הקרובים? היום אפילו הרגשתי סוג של החמרה. מה עלי לעשות? אודה מאוד להתייחסות. בברכת חג שמח.

26/03/2016 | 18:08 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום דניאלה כדאי לבצע בדיקת שמיעה בהקדם ולהשוות לבדיקות קודמות. ועם התוצאות לפנות למומחה אא"ג . תוך שבועיים מהארוע מומלץ לעיתים טיפול סטרואודלי . ככל שמקדימים הטיפול יעיל יותר. בברכה ד"ר בן דוד

29/03/2016 | 19:11 | מאת: דניאלה

דר שלום, תודה רבה לך על המענה. ביצעתי היום בדיקת שמיעה, והבדיקה יצאה תקינה. הכוונה שלי שאין החמרה באוזן שמאל. עבר כבר שבוע מאז המסיבה ועדיין יש לי תחושה מוזרה באוזן. לפעמים מורגשת יותר ולפעמים פחות. תחושה של אטימות, עמימות. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)