סחרחורת קבועה בזמן הליכה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

10/03/2016 | 12:22 | מאת: אסף

שלום, אתמול בלילה החלה לי סחרחורת (או יותר נכון אי שיווי משקל) לאחר שהתכופפתי וקמתי. היום בבוקר הסחרחורת המשיכה. כאשר אני יושב או עומד ללא תנועה הכל תקין (למעט לחץ קל ברקות) אך כאשר אני הולך אני מרגיש מעין סחרחורת (אותה תחושה שמרגישים לאחר תרומת דם) - התחושה היא תמידית בזמן הליכה ולא ריגעית - אני לוקח כדורים נגד כולסטרול לנוח? לקבוע תור לרופא? ללכת למיון? אשמח להמלצתך בתודה אסף

13/03/2016 | 21:05 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אסף חלק מהתלונות שלך יכולות להתאים לירידה בלחץ דם - כמו סחרחורת לאחר קימה משכיבה לעיתים זה יכול לנבוע מחוסר שתיה מספקת לאחר אבוד נוזלים. כדאי לבדוק ל.ד. בשכיבה ובעמידה. אם זה ממשיך אכן כדאי בדיקת מומחה לסחרחורות אא"ג או נוירולוג בהקדם.כן מומלץ בדיקות דם מעבר לשיגרתיות -ויטמין B12 וחומצה פולית וכן תפקודי בלוטת התריס. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)