צפצופים באוזן שמאל אחרי יציאות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

27/12/2015 | 00:42 | מאת: דנית

הי דר רציתי לשאול אם תדע לכוון אותי מה עליי לעשות. לפני כחצי שנה התחילו לי סחרחורות וחולשה פתאומית, עברתי טראומה בחיי האישיים, ושארתי שזו הסיבה. בקרתי אצל רופא שעשה בדיקה כללית הנחה אותי לנוח יותר ולקחת ברזל שהיה קצת חסר לי, בימים האחרונים שמתי לב אחרי שאני יוצאות מהשירותים(לא פיפי) אני מרגישה סחרחורות ותחשוב שחסר לי אוויר וכאילו שאין לי שיווי משקל אחרי כמה דק מתחילים צפצופים באוזנו שמאל. זה עובר לי רק למחרת. מה תאמר לי הרופאה? תודה רבה שבוע טוב

03/01/2016 | 17:58 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום דנית קשה לי לדעת הקשר בין מצב לאחר יציאה לסחרחורת. אפשר רק לשער שני דברים נדירים. לאחר מאמץ בשרותים עלול להווצר לחץ תוך גלגלתי מוגבר ולגרום לתופעות . מצב שני אם יש הפרעה במבנה האוזן הפנימית - גם אז בזמן הלחצ בשרותים יתכן שנןי בלחץ הנוזל באוזן הפנימית וגרימת סחרחורת וטנטון. מומלץ בביצוע בדיקת ENG עם נסיון יצירת לחץ אויר כמו פימפום ולברר הופעת ניד בזמן הפעולה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)