טינטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

24/12/2015 | 06:46 | מאת: מלי

שלום ד"ר, מזה מספר חודשים הופיע לי טנטון מטריד מאוד באוזן ימין, אך ורק בשעת הליכה. רופא נתן לי אבמיס ספריי לאף ולא עזר. מה רצוי\כדאי לעשות? לבדוק? תודה

24/12/2015 | 06:47 | מאת: מלי

חשוב לי להדגיש שזה לא כתוצאה מחבלה או תאונה או כל דבר דומה... תודה

24/12/2015 | 12:45 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום מלי יש לבצע בהקדם בדיקת שמיעה . בכל מקרה יש להמשיך ברור למקור הטנטון החד צדדי כמו בדיקת BERA. לפי תוצאות בדיקת הBERA ובדיקת השמיעה יש לשקול המשך ברור . כטיפול מומלץ טיפול קוגניטיבי ומיסוך חלקי ע"י רעש לבן.( ראי תשובתי לשיר ) בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)