שינה וטינטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

16/11/2015 | 10:01 | מאת: אוה

מה הסיבה שלא ניתן להשיג שינה רצופה ללא כדורי שינה לאנשים עם טינטון שנחשפו מרעש..אני מתעוררת כל שעתיים והשינה לא עמוקה.אין לי מתח וחרדה. אבל השינה קלילה מאוד.. האם יש סיכוי שישתפר עם הזמן?מדובר בטינטון דו צדדי ברמה בינונית עד חזקה.האם הטינטון שנגרם מפעילות חשמלית מוגברת במוח לא מאפשר להכנס לשינה עמוקה ורצופה?

19/11/2015 | 13:38 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אוה יש אמצעים שונים לשפר השינה. אמצעים כללים לשיפור שינה ואמצעים לטיפול קוגגיטיבי ומיסוך חלקי של הטנטון. המטרה להימנע במידת האפשר מכדורי השינה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)