טיניטוס

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

11/11/2015 | 19:34 | מאת: מריה

שלום דר יעקב , רופא א.א.ג שלי הפנה אותי אלייך בעניין טינטון שיש לי . אני סובלת מזה כבר חצי שנה לאחר שחזרתי ממסיבה. בנוסף יש לי פגיעה שמיעתית ואני יודעת שזה משפיע על הטינטון. הרופא נתן לי סטונרון ל25 ימים בתקווה שזה אולי יעזור.. זה נותן לי תקווה כלשהי כי עד עכשיו הייתי בצבא ושם אמרו לי שזה לא עובר . הרופא העכשווי הוא כבר אחרי שהשתחררתי. האם יש תקווה עבורי שזה יעבור אי פעם ? חוץ מכל העצות לא לתת לזה להשפיע עלי ככה ולהתעלם אבל זה פשוט בלתי אפשרי ! בבקשה עזור לי !

19/11/2015 | 13:25 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום מריה איש לא יכול להבטיח לך ולקיים שיעלים את הטנטון אבל ניתן בהחלט להפוך אותו למשהו שאינו גורם להפרעה לאיכות החיים ולמזער את המטרד בצורה משמעותית. זה לא דרך עצות להתעלם אלא זה דרך טכניקות קוגניטיביות שצריך לתרגל וללמוד שליטה במתח , בצורת החשיבה ובתשומת הלב. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)