טינטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

20/10/2015 | 05:06 | מאת: דניאל

שלום דר אני בת 23 סובלת מטינטון כרוני כבר מזה חמש שנים , הטינטון החל יום אחד כאשר נרדמתי בהרצאה בצבא ולפתע קמתי בבהלה והטינטון מלווה אותי מרגע זה בבדיקות שמיעה וברה נראת ירידה בשמיעה ופגיעה בעצב הטנטון מתמקד בעיקר באוזן שמאל בנוסף מאז שהטנטון החל התחלתי לסבול גם מורטיגו ובעיות קלות בשיווי המשקל כמובן שעם השנים למדתי להתעלם מהצלצול רוב הזמן אך הוא עדין מטריד אותי אשמח לקבל מידע אם יש דבר לעשות אני יודעת שאין כמעט טיפול שעוזר אישית עדין לא ניסיתי מכשירי מיסוך . רוב תודות דניאל

21/10/2015 | 09:45 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום דניאל בהחלט ניתן לשפר התגובה לטנטון מעבר למיסוך החלקי .הדבר שהוכח כיעיל למזעור המטרד הוא טיפול קוגניטיבי התנהגותי עם טכניקות לתרגול שליטה בתשומת הלב, במתח ובצורת החשיבה. בצורה זו כל אלה שסובלים מהטנטון עוברים לקבוצה הרבה יותר גדולה שיש להם טנטון אך בד"כ אינו גורם להם כל מטרד. כעת יש סדנה קוגניטיבית התנהגותית מותאמת לסובלי הטנטון בת"א. פרטים תוכלי לקבל אצל עמית 0525623001. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)