פציאליס בעקבות ניתוח אוזניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

17/10/2015 | 23:35 | מאת: רון

ד"ר יקר שלום, עברתי ניתוח כולסטאטומה. ולאחר שבוע אושפזתי עם פציאליס. במכתב שחרור כתוב לי ככה: פנים- תפקוד עצב הפנים משמאל חלשה 2/6 עיניים- ניד ספונטני דרגה 1 לשמאל. אוזניים- מימין רתיעה קלה של התופית, משמאל מרוצל בתעלה הוצא, שאריות ג'לפום בתעלה מבחנים קולנים : רינה חיובי משני הצדדים, וובר לשמאל. צוואר תקין. יש לציין שאיני מבין דבר אודות הפציאליס. האם הדרגה שלי היא חמורה? ממה זה נובע? מה אתה בבקשה יכול לסכם לי בקצרה אודות הנתונים שהובאו כאן. תודה רבה רבה.

21/10/2015 | 08:44 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך רון לדעתי קימים שני דברים מעודדים: א. הפאציאליס הופיע רק שבוע לאחר הניתוח. ב. דרגת החומרה 2/6 לא גבוהה. שאר פרטים מדויקים יותר תוכל לקבל מהמנתח. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)