היפרקוזיס וטינטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

12/10/2015 | 04:44 | מאת: נירית

האם מי שסובל מהיפרקוזיס בנוסף לטינטון יכול לסבול מהחרפת טינטון גם מחשיפה לצלילים קצת גבוהים שהם יחסית סבירים.? היום הייתי בקניון ומשהו שם ציפצף בכניסה לחנות וחלה החמרה.אני שומעת צרצרים באוזניים במשך היום ועכשיו זה התגבר.וגם בלילה הטינטון גבר. האם כדאי אם כך ללכת עם אטמים.?

12/10/2015 | 11:11 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום נירית בהחלט היפראקוזיס לא מונעת החרפת הטנטון מחשיפה לרעש. יתכן ומונעת כאמצעי הגנתי מפני חשיפה מודעת לרעש חזק. בד"כ חשיפה קצרה לרעש סביר אם גורמת להחרפת הטנטון זה רק זמני. כדאי להשתמש באטמים רק אם יש חשיפה לרעש ידוע מראש. אם יש רעש פתאומי ניתן לאטום האוזניים בידיים. לא מומלץ בהיפראקוזיס שימוש קבוע באטמים כי זה מונע הסתגלות לרעש רגיל. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)