התקפיי סחרחורת מנייר

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

25/03/2015 | 05:54 | מאת: חיה

שלום , אניאשה בריאה עד לרגע האבחון בת 52 ,לפני מספר חודשים אובחנתי כחולה במנייר, עשיתי את הבדיקות אני סובלת מטנטון כרוני רציף,ירידה בשמיעה והתקפי סחרחורות , אני מקבלת טיפול במשתן יורומוקס ובטאהסמטמין שאינם עוזרים לי כלל. התקפי הסחרחורות מגיעים אחת לשבוע או כמה ימים ומשבשים לי את החיים , בשבוע האחרון אני חווה התקף מתמשך של כמה ימים ואין לי הקלה משמעותית בשום צורה ,אני מוגבלת, מתוסכלת ולא יודעת מתי זה יחלוף, אני גם לא יודעת מה לעשות עם זה? האם במנייר יש התקפים שהם כמה ימים ללא הקלה? מה הטיפולים המוצעים ? קראתי שיש טיפולים ומרפאות שמטפלות בפיזיוטרפיה מה מידת ההצלחה ולמה הרופא שלי לא המליץ על זה? לצערי לקבל כזאת מחלה זה שוק גדול מאוד, מאחר ואני הייי בן אדם בריא פעיל אנרגטי ושמח. אודה לך אם תשפוך אור על מצבי הנוכחי וכן המלצות לעתיד לחיות בלי סבל

26/03/2015 | 12:06 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום חיה לא כל מחלה של לקוי שמיעה טנטון וסחרחורות זה מנייר. האם את סובלת ממיגרנות? אם זו מחלת מנייר מעבר לטיפול התרופתי מאד חשוב טכניקות להורדת מתח המהווים מקור להתקף. אם הטיפול השמרני לא עוזר שוקלים הזרקות תוך אוזניות של גנטמיצין כמובן לאחר שמבררים אם מצבך מתאים לכך. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)