סחרחורות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

22/03/2015 | 13:30 | מאת: בר

שלום דר בת 22 ללא כל בעיות מיוחדות פרט לאסטמה,סובלת כבר 3 שנים מסחרחורות תחושה שאני מסתובבת כל הזמן בעמידה בישיבה אי שיווי משקל גם בהזזת ראש ,לפעמים גם הרגשה שהכל מסתובב לי בעיניים רואה דברים עקום ,ביצעתי נראה לי כל בדיקה אפשרית בתחום הא.א.ג וגם בנירולוגיה כולל mri ראש,צילומי עמוד שדרה שמראים על עקמת מותנית ע.שדרה ,אך אין שום ממצא שמסביר את הסחרורות ,עשיתי פיזיתורפיה בקופח שרק החמירה תהרגשה,ניסיתי ללכת גם לפאן הנפשי טיפולים אצל פסיכולוגית כדור הרגעה שום דבר לא עזר,אגב גם ביקרתי במרפאתך, שאלתי היא מה המלצתך מכאן? מה ניתן לעשות? והאם שמעת על פיזותרפיסט לסחרחורות עוז צור ברעננה ושיטתו? האם מומלץ להגיע אליו? אודה להתייחסותך

23/03/2015 | 13:15 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום בר אם את רואה דברים "עקום" יתכן שהכתובת רופא עייניים המומחה לנוירואופטלמולוגיה. לדעתי פיזיותרפיסט לא יכול לעזור עד שלא תעשה אבחנה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)