השפעת דיזותיאזיד על התקפי מנייר

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

11/03/2015 | 00:07 | מאת: אייל

שלום, סובל ממנייר מזה 8 שנים, בהתקף האחרון שנמשך מספר חודשים, שוכנעתי ע"י הרופא להתחיל טיפול תרופתי במשתן דיזותיאזיד 25. לוקח יום יום במשך חודש ואין אפילו הטבה מנימאלית. האם חודש הינו פרק זמן מספק, או שמא אני "מברי המזל" שהתרופה לא עובדת עליהם? תודה אייל

12/03/2015 | 12:52 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אייל בד"כ הדיזותיאזיד אמור היה כבר לעזור. לעיתים אורמוקס - משתן קל אחר יותר לעיל. אם אין שיפור יש לשקול הזרקת גנטמיצין לאוזן לפי שיקול רופא אא"ג שיבדוק אותך. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)