טינטון לחייל. בן 20

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

01/02/2015 | 19:02 | מאת: עינת חדש

שלום הבן שלי חייל היה במועדון לפני 5 חודשים ומאז סובל מטינטון באוזניים הצבא אומר שבדיקת השמיעה בסדר אך הילד סובל מסחרחורות לחץ בראש לעיתים דיכאון ותחושת אי התמצאות לשניות איך אני יכולה לטפל בו אם בפרטי או קופת חולים ובדחיפות

02/02/2015 | 18:25 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

הטיפול היעיל ביותר המקרה זה הוא טיפול קוגניטיבי התנהגותי CBT ומיסוך חלקי של הטנטון ע"י רעש לבן. למיטב ידיעתי אין במסדרת קופ"ח טיפולים אלה. בברכה ד"ר בן דוד

02/02/2015 | 18:49 | מאת: עינת חדש

תודה על התשובה כיצד ניתן ליצור עמך קשר והאם אפשרי דרך ביטוח פרטי,

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)