איבוד שווי משקל

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

25/01/2015 | 21:13 | מאת: 0543065560

בה שלום בן 64. סובל שנים מטיניטוס. לאחרונה ארעו לי מספר מקרים שחזרו על עצמם כל מספר שבועות. לפתע ללא כל סיבה (כך לי זה נראה)הנני מאבד שווי משקל כלומר הגוף סוחב אותי שמאלה . באם אני עומד על רגל שמאל עדיין נוטה שמאלה. גם עם אני עומד על רגל ימין ,עדיין סוחב אותי שמאלה. עשיתי לעצמי בדיקת התמצאות (עוצם עין ונוגע באף וזה בסדר) מנסה ללכת על קו ישר ואחר צעד או שניים ,מתחיל לברוח שמאלה. אולם לאחר כשלוש ארבע שעות הכל נעלם.ואני ממשיך בחיי. במצב רגיל ,בסיבוב הצוואר לאחד הכיוונים. מרגיש שהשריר בצואר תפוס. מקווה שמסרתי אינפורמציה מועילה. תודה ויום טוב. יעקב

26/01/2015 | 21:43 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

התאור שלך עשוי להתאים למקור של אוזן פנימית לסחרחורות. יש צורך במספר בדיקות והשלמת אנמנזה כדי להגיע לאבחנה מדויקת וטיפול נכון. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)