עדי טינטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

08/01/2015 | 21:07 | מאת: adi t

שלום לפני 12 שנה ניפגעתי מרעש במפעל שבו עבדתי לפני העבודה במפעל לא היו לי בחיים בעיות באוזניים היו ציפצופים וכאבים נוראים בצידי הראש לאחר הפגיע שהיפסיקו. לפני 5 שנים חזר הטינטון בבדיקת שמיעה גילו ירידה קלה בשמיעה של 2 תדרים באוזן שמאל. ובבדיקת mri גילו וריד אנומלי בצד ימין הצד שמצפצף. העים זו הסיבה לציפצופים? העים זה מסוכן? והכי חשוב העים יש טיפול שיכול לתקן את המצב ואת הוריד? אציין בזאת שבשנתיים האחרונות מכול רעש שבעבר היה ניסבל יש לי כאבים ואני מתסובב עים אטמים על כול צרה שלא תבוא

12/01/2015 | 07:58 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום עדי האם הטנטון שחזר הוא רק משמאל?האם הטנטון פועם בקצב הלב? אם כן יתכן שיש קשר לכלי הדם האנומלי. ברב המקרים לא ניתן ולא כדאי לעבור טיפול חודרני במקרים אלה. עם טכניקות קוגניטיביות וכן מיסוך חלקי ניתן להתגבר ולמזער משמעותית את מטרד הטנטון. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)