סחרחורות וכאבי ראש

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

03/01/2015 | 23:19 | מאת: עדי

שלום רב, אני בן 30.. לפני כשנה נחבלתי בראשי, ביצעתי בדיקת MRI ו CT שהיו תקינות. כחצי שנה לאחר מכן נחבלתי שוב בראשי, לא ביצעתי צילום לאחר חבלה זו. מאחר ואני סובל מכאבי ראש,חולשה וסחרחורות שלעתים קרובות מלווה גם בבחילה הרופא המליץ שאעבור בדיקת MRI מוח פעם נוספת. בהתייעצות עם רופא נוסף, הרופא השני המליץ MRI מוח מכוון לאוזניים. עדיין לא עברתי את הצילום. מה מבין הבדיקות עדיף? MRI מוח רגיל או MRI מוח מכוון לאוזניים? האם יש הבדל בין הבדיקות? האם יכול להיות ממצא בבדיקת MRI מוח רגיל שלא יראה בבדיקת MRI מוח מכוון לאוזניים? תודה רבה, עדי

04/01/2015 | 08:43 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום עדי בכתיבת בקשת הMRI ניתן לכתוב MRI מח ואוזניים עם וללא גדוליניום. בברכה ד"ר בן דוד

07/01/2015 | 17:41 | מאת: עדי

תודה רבה ד"ר על התגובה. לא כ"כ הבנתי.. האם התכוונת ל MRI ראש מכוון לאוזניים (בדומה להמלצתו של הרופא השני)? או שכוונתך שונה? (ז"א האם MRI מוח מכוון לאוזניים זה בעצם MRI מוח ואוזניים)

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)