סחרחורות הולכות ונשנות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

17/11/2014 | 16:41 | מאת: בן

שלום דוקטור אני נער בן 16.11 ולמעלה משנה יש לי סחרחורות בהתחלה זה היה בשכיבה זה היה לי הרבה זמן ואז זה ניהיה כבר סחרחורות קבועות סבלתי מהם במשך 8 חודשים והם הפסיקו אבל הן חוזרות בהתקפים עשיתי C.T מוח ללא חומר ניגוד - תקין בדיקה נירולוגית - תקינה בדיקת מומחה א.א.ג - תקין בדיקות ראייה ודם תקינות הכל הכל תקין ולא מצאו סיבה לסחרחורות לא מדובר על סחרחורת מסוג ורטיגו אלא בתחושה שהראש זז מבפנים ובגלל הסחרחורות האלו פיתחתי חרדה קשה מזה וכל סחרחורת שיש לי אני מתחיל לרעוד ולהקיא זה בא לי בבום ללא אזהרה או משהו וזה במיוחד בערב ובלילה אני לא יכול להישאר יותר משעה 1 בלילה מבלי שיהיה לי סחרחורת למרות שאני לא עייף זה הרס לי את החיים אני מפחד לצאת לטיולים שמה יהיה לי סחרחורת אני מפחד להתגייס לצה''ל שמה יהיו לי סחרחורות שמה מה יכולה להיות הסיבה? תודה ענקית

23/11/2014 | 08:25 | מאת: יהודה בן יוסף

אם מצאת פתרון אנא. התקשר או שלח הודעה 0526422127

23/11/2014 | 20:49 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום בן כפי שאתה ציינת רוב הבדיקות ששוללות מקור מדאיג לסחרחורת בוצעו ואכן שללו זאת. יחד עם זאת מומלץ בצוע בדיקה קלינית ע"י מומחה לסחרחורות. אא"ג או נוירולוג. התופעות שציינת קיבלו האדרה ע"י החרדות . לדעתי טיפול יעיל בחרדות עשויות להפחית משמעותית את תחושת הסחרחורת. מתח לעיתים מופיע בצורת סחרחורת כמו למשל - פחד גבהים. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)