כאבים בצואר בגלל רעש

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

14/10/2014 | 21:05 | מאת: סיגלית

שלום רב דודתי בת 56 סובלת מאוד מכאבים בצואר. היא אומרת שזה בגלל רעשים. כל מיני רעשים מפריעים לה. רעש של מכונת כביסה רעש של מכוניות של המזגן . הרעשים מחמירים את הכאב בצואר. מה זה יכול להיות? תודה רבה

17/10/2014 | 17:22 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום סיגלית הכאבים בצוואר עשויים להיות תגובה למתח שנגרם ע"י הרגישות לרעש . אחד הביטויים הבולטים לתגובה גופנית למתח הוא כווץ שרירי העורף דבר שעשוי להתבטא בכאב. יש טיפולים לרגישות לרעש כמו TRT, וכן יש טיפולים להורדת מתח כמו תרגילי הרפיה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)