טניטוס כרוני חמור

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

06/07/2014 | 13:59 | מאת: טוני

באתר אינטרנט של דר" שמש מזרחי כתוב שטיפול TRT יגם טיפול ביו -פידבק הם טיפולים פסיכולוגים ונעזרים עלידי מכשור עזר ומכשירי שמיעה עם מיסוך בעקרון שימוש ברעש לבן ודברים דומים .זה יכול לעזור רק במקרים של טיניטוס קל עד בנוני בלבד.במקרים של טיניטוס חמור כרוני רק השיטה שלו עובדת הערבות מטבוליט מצליחה. מה ידוע לך .בתודה מראש

07/07/2014 | 21:51 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום טוני טיפול קוגניטיבי וTRT הן השיטות היחידות שלפי הספרות הוכחו כיעילות בטיפול במטרד הטינטון במיוחד כשהוא חמור. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)