טינטון וטיסה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

01/07/2014 | 23:16 | מאת: אוסנת

שלום רב, סגרתי לבתי טיול בת מצווה ליום שישי הקרוב במהלך השבועיים האחרונים אני סובלת מטינטון באוזן שמאל ראוי לציין שאין לי מחלות רקע ואני בריאה. בבדיקת שמיעה גילו 66 אחוזי שמיעה. הרופא לא אר עליי לטוס למשך 4 שעות. האם אטמי אוזניים יכולים לעזור לי בטיסה?

03/07/2014 | 08:43 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אוסנת לא כתבת האם לקוי השמיעה באוזן עם הטנטון או משני הצדדים. האם יש המלצות להמשך ברור הטנטון החד צדדי? טיפול? האם ההמלצות מרופא אא"ג? בקשר לטיסה - שאלתך לגבי אטמי אוזניים הם בד"כ לא מאד יעילים. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)