טינטון וניתוח

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

15/06/2014 | 17:07 | מאת: גלי

כבר פניתי בעבר לפורום בשל טינטון שחזר לפני 5 חודשים בשל ירידה קלה בצלילים הגבוהים. שאלתי היא: אמורה לעבור ניתוח להסרת בלוטת התריס בשל הגדלה שפירה. האם עלי לידע את המנתח לגבי הטינטון או זה לא רלוונטי? והאם הגדלה בבלוטת התריס יכולה להיות קשורה לטינטון?

16/06/2014 | 22:16 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום גלי שנויים בתפקוד בלוטת התריס עשויים להשפיע על מערכת השמע. במיוחד תת פעילות. אני לא רואה קשר בין הטנטון לנתוח עצמו , אך כדאי לידע בקשר לטנטון לשקול המנעות מתרופות כגון סוגי אנטיביוטיקה שעלולים להחמירו. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)