נטילת כדורי שמיעה בזמן שיש טנטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

02/06/2014 | 13:09 | מאת: עמית

שלום ד"ר בן דוד, לפי כחודש החל להתפתח טנטון באוזניי עקב חשיפה לרעש גבוה במועדון לילה. אני מרגיש שהטנטון לאט לאט דועך אך עדיין אני סובל ממנו בשעות הלילה כאשר אני נמצא בסביבה שקטה. כמו כן, אני לעיתים נדירות צורך כדורי שינה מסוג "בונדורמין" על מנת להרדם. רציתי לשאול האם יש בעייה בנטילת כדור שינה זה (או כל כדור אחר מאותה משפחה)כאשר סובלים מטנטון יחסית חלש? תודה מראש, עמית

02/06/2014 | 13:11 | מאת: עמית

02/06/2014 | 18:09 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום עמית לא כתבת בן כמה אתה וכן מה מצבך הבריאותי הכללי. אם מכניסים אנשים ללא טנטון בחדר מאד שקט כמו תא לבדיקת שמיעה ,- ב90% מהאנשים יהיה טנטון חלש.יכול להיות שגם לפני החשיפה לרעש היה טינטון חלש הנשמע רק בחדר שקט אבל כעת לאחר החשיפה התחלת להקשיב לו. לדעתי לאחר שיפסיק להיות "אטרקציה" ולא תקשיב לו כל פעם שאתה רוצה לישון הוא יעלם מהמודעות. עדיף פעילות גופנית כל בקר מאשר להתרגל לכדורי שינה. מומלץ בשעות השקט של הלילה להשמיע רעש לבן חלש - כמו גשם ( כמו מזרקת מים חשמלית )שיעזור להסתגל ולא להקשיב לטנטון. בברכה ד"ר בן דוד

11/06/2014 | 21:19 | מאת: אלעד

הגשם זה ממש עוזר אגב... תודה רבה! אני מחובר לאזניות וזה ממש עוזר

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)