מיואש

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

26/03/2014 | 20:27 | מאת: שלמה

שלום דוקטור,יש לי סחרחורות חוזרות ולא קשורות למצב כלשהו( הכוונה שיש סחרחורת באמצע שינה אני פותח עיניים יש בחרחורת,הליכה יש סחרחורת,מצבי לחץ וחרדה וכעס מייד אני מסתחרר ),מה שמטריד אותי זה האבחונים של הרופאים.ניורולוג אחרי בדיקת CT ראש ובדיקה קלינית אומר שהכל תקין ומה שיש לי זה תופעה והוא מאמין שזה ייעלם והציע לי להתעמל וליטול כדורים נוגדי דיכאון.א.א.ג לפי הבדיקות הקליניות ובדיקה למערכת הוויסטבולרית אומר שהכל נראה טוב ולא חושד במערכת האוזן הפנימית.התיאור שלי תואם לBPpv אבל בבדיקה קלינית הדבר לא מראה שזה נשירת קריסטלים.בדיקות שמיעה ובירא בסדר בדיקות דם לאחרונה בסדר אני מזכיר שהיה לי תקופה ארוכה מחסור רציני בברזל ובבי 12.אני מיואש כאילו התופעה אצלי כמו תכלומה שאף אחד לא מבין אותה.בבקשה תכוון אותי.

31/03/2014 | 19:57 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך מומלץ ברור אצל רופא מומחה סחרחורת. יש סיבות רבות להתקפים ספונטנים אשר יתכן ולא בוררו . למשל הפרעות קצב לבביות. זו רק דוגמא. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)