רעשים באזנים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

20/04/2009 | 10:42 | מאת: חנה

אני בת 41 שנים אני סובלת מתחושת חוסר שיווי משקל וקושי בהליכה וכןמהתקפי חרדה. כמו כן לפני 3 שנים הפסיק לי המחזור (גיל מעבר). יש לי ציסטה מולדת במוח(עברתי ברור MRI), יש לי המנגיומה ליד אוזן ימין. בבירור שעשיתי אמרו שזה חיצוני בלבד. מלפני כשבועיים אני סובלת מרעשים באזנים רעש כמו של ים במשך כל היום. עשיתי בדיקת שמיעה והיא היתה תקינה. רציתי לשמוע את עצתך מה עלי לעשות

20/04/2009 | 11:45 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אם הופיעו רעשים דו צדדיים בו זמנית ללא ליקוי שמיעה הייתי חוזר לבדיקה נוירולוגית אם כי אין מקום לדאגה מרובה מאחר והתופעות יכולות לנבוע בד"כ ממצבים לא מסוכנים כגון שינויים בלחץ הדם. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)