סחרחורת בישיבה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

28/09/2013 | 22:59 | מאת: שרית

שלום רב! לפני כשלושה חודשים בעלי עזב את הבית וחזר. במהלך אותם חודשים לא ישנתי טוב בלילות (אני גם סובלת ממגירנה) היה לי התקף אחד של מיגרנה עם הקאה ואחר כך סחרחורת חזקה. לאחר כחודש הדבר חזר על עצמו ומאז לא. כרגע אנו עומדים לפני רכישת בית ואני מאוד מתוחה. לפני כשבוע החלו סחרחורות רק כשאני יושבת כשאני הולכת ומבצעת עבודות בבית ומטפלת בילדים אני מרגישה טוב רק כשאני במצב ישיבה אני חשה בסחרחורות. יש לציין כי אני אנמית(טלסמיה מיינור) וכן סובלת מתת פעילות בלוטת התריס. הייתי אצל רופא המשפחה ששלח אותי לבדיקות דם מקיפות אותם אני צריכה לבצע. האם תיתכן סחרחורת רק בישיבה? האם זה יכול לנבוע מלחץ נפשי בלבד שכן אני מאוד מודאגת.

02/10/2013 | 08:27 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום שרית יש סחרחורות על רקע מיגרנה וידוע היטב שמתח נפשי מגביר שכיחות סחרחורות אלה אצל סובלי המיגרנה. מעבר לאיזון בלוטת התריס והאנמיה מומלץ גם בדיקת נוירולוג. בברכה ד"ר בן צדוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)