תוצאות eng

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

15/08/2013 | 11:53 | מאת: יהודה

שלום רב. אודה לך באם תשפוך לי מעט אור על תוצאות הבדיקה eng, לצערי לוקח שבועיים לתאם פגישה ואני סובל מאוד וסקרן. להלן תוצאות הבדיקה; הבדיקות ניסטגמוס עצמוני תקין בדיקת תנועתיות העיניים תקינה צרוקאלית תקינה. בדיקה תנוחתית תקינה. בדיקה קלורית: מים קרים אוזן ימין 14 מים חמים אוזן ימין 20 מים קרים אוזן שמאל 18 מים חמים אוזן שמאל 22 בתוצאות הבדיקה הקלורית נכתב כדלקמן: חולשת מבוך אוזן ימים 8 אחוז- נורמה ערכי 22 אחוז. העדפה כיוונית לאוזן ימים 3 אחוז וערך נורמה 28 אחוזים. כפי שראיתי אינך נוהג לייתן חוות דעת לתוצאות בדיקות אשמח אם תתן לי תשובה קצרה שתאשר ואו תשלול אם יש לי בעיה באוזן הפנימית שבגינה אני סובל מחוסר שיווי משקל. האם הבדיקות מראות על חוסר שיווי משקל כלשהו. אציין שיש לי טינטון קבוע באוזן ימין. תודה מראש על תשובתך ומצטער מראש על אורך השאלה. בריאות לכולם.

17/08/2013 | 22:15 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום יהודה בדיקת הENG על כל חלקיה היא בתחום התקין. לברור טינטון חד צדדי הבדיקה המתאימה היא BERA ואף מדויקת יותר - MRI. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)