לחץ, "טיקים" ואוושה באוזן

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

03/07/2013 | 21:19 | מאת: עופר דגני

מזה כשנתיים יש לי תחושת לחץ בא והולך (ימים) באוזן שמאל. לפעמים ישנה תחושת נוקשות בצואר באותו צד.במשיכה באוזן כדי לנסות לשחרר את הלחץ, גיליתי שזה גורם ל"טיקים". בהפניית הראש ימינה אני חש נין אוושה באוזן המדוברת. בהצצה לאוזן לא מגלים דבר. בדיקת שמיעה תקינה, תת לחץ קל באוזן. בבדיקה עם סיב הכל נראה תקין. האם יש לך הצעה מה כדאי לעשות ?

06/07/2013 | 21:23 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך עופר דגני לא ידוע לי מקור התלונות. אך הנוקשות בצוואר והשנוי ברחשים עם תנועת הראש הייתי ממשיך ברור בכוון הדמיה של עמוד שדרה צווארי כולל כלי הדם באיזור. כמו CTA בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)