דופק בראש בהריון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

09/01/2012 | 17:02 | מאת: נירית

אני בשבוע 22 להריוני, לפני כחודשיים התחיל לי דופק באזור הרקות (בעיקר בצד ימין), הדופק נשמע כאילו הולמים בפטיש בראשי - זאת בשעת פעילות (אפילו הפשוטה ביותר כדוגמת נעילת נעליים, או כל קימה פשוטה מהמיטה) כשאינני בפעילות הדופק הנו חלש אך קיים.אמ אר אי ראש תקין, לחץ דם תקין, מבצעת:דיקור סיני , טווינא ולאחרונה פיזיוטרפיה צווארית אך ללא הועיל,, אנא מה אוכל לעשות וכיצד לטפל בכך, תודה רבה!

11/01/2012 | 07:46 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום נירית מומלץ בצוע דופלר של עורקי הצוואר. זו בדיקת אולטרה סאונד . כדאי להתיעץ גם עם הגניקולוג. מומלץ גם בדיקת דם לתפקודי בלוטת התריס. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)