סוף סוף סוף עבר לי הטינטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

13/01/2009 | 20:11 | מאת: שרה

שלום, כתבתי את הדברים הבאים גם בפורום של ynet סבלתי 12 שנה מטינטון שהתחיל ככל הנראה עקב עירוי מאסיבי של אנטיביוטיקה לווריד וסטרואידים שקיבלתי ב1997 באישפוז בטיפול נמרץ עקב זיהום נשימתי קשה. כשבוע לאחר שאושפזתי התחילו לי צפצופים בשתי האוזניים ומאז החיים שלי השתנו לחלוטין. הייתי אצל מיטב המומחים כולל אא"ג, נוירולוגים ופנימאים ושום דבר לא הועיל ואפילו לא קצת. הייתי גם אצל פסיכיאטרכי ממש השתגעתי מהצפצופים והוא שלל בעייה בכיוון הזה. ניסיתי הומאופטיה ודיקור ללא תוצאות. אנשים חושבים שבמשך הזמן מתרגלים לצפצופים אבל זה בכלל לא נכון. מה שיותר נכון הוא שנכנעים להם והחיים נעשים עצובים מאד. לפני חודשיים קראתי בפורום אחר על מישהו שכתב שהטינטון עבר לו אחרי חודש הקשבה לתדרי קול נגד טינטון שהוא הוריד מאתר באינטרנט . זה היה נשמע קצת עקום אבל זה עלה 50 שקל אז קניתי, הורדתי למחשב והעלתי לנגן בסלולרי. התחלתי לשמוע את זה חמש דקות פעמיים ביום לפי ההוראות. ככה הקשבתי שלושה ימים בלי לחשוב על זה יותר מדי. בלילה השלישי באמצע הלילה קמתי בבהלה וכנראה צעקתי. בעלי התעורר ושאל מה קרה ואמרתי שאני לא יודעת. קמתי לקחת כוס מים ופתאום שמתי לב שיש לי שקט באוזניים. בדקתי עוד פעם ועוד פעם ולא היה לי זכר לצפצוף. החלטתי לשבת על הכורסה ולא לחזור לישון וככה עברו שעתיים של שקט מופלא עד שנרדמתי על הכורסא. בבוקר לא היה זכר לצפצופים ואז קלטתי שאולי זה מהתדרים. כתבתי להם מייל לשאול אם היו להם מקרים של אחרים שהתדרים עזרו להם לטינטון והן ענו לי שיש הרבה שהורידו את התדר הזה ושיש להם שלוש עדויות של אנשים שכתבו להם שהטינטון עבר להם לחלוטין . באמת מדהים. מאז ועד היום עברו כמעט חודשיים ואין לי אפילו זכר של צפצוף. החיים חזרו להיות מה שהיו לפני האישפוז ואני סוף סוף שמחה כמו שהייתי. זה הקישור לתדר שאני משתמשת בו: http://www.healtone.com/english/Product.aspx?Product=1055&Category=34

14/01/2009 | 14:58 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

תודה ד"ר בן דוד

07/02/2009 | 09:58 | מאת: ברוך

אפשר לקבל עוד פרטים ניסיתי הכל ולא עזר כלום

23/07/2009 | 14:52 | מאת: דודו

אני כבר 10 חודשים עם הצפצוף הזה קניתי את הצליל הדפוק הזה שזאת שאמרה שזה עזר והעלים לה את הטינטון אז ככה אני משתמש בו כבר יותר מ4 חודשים ושום כלום לא קרה ובטח שלא יקרה מה עושים אני כבר מתחרפן ולא יכול לחיות יותר ככה בצורה הזאת !! זה פשוט לפעמים מעצבים ובעסה בא לבכות כבר על המצב אני משתגע חייב חייב תרופה

17/06/2010 | 23:04 | מאת: קובי

שלום ,גם אני סובל מתופעת הציפצופים באוזניים כבר 4 חודשים,אם תוכלי צרי איתי קשר במייל,אולי את תהיי הפיתרו. תודה,קובי.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)