האם מותר לטוס כשיש חוסר שיווי משקל ולחץ באוזניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

29/10/2008 | 16:46 | מאת: ג

שלום, האם מותר לטוס במטוס כשיש לי כבר שלושה חודשים לחץ באוזניים כמעט כל יום, תחושה של חוסר שיווי משקל כמו שיכורה, כמעט כל יום וכמעט כל היום, פעם אחת היה טינטון חזק באוזן ימינית שנמשך כמה שניות(זה קרה בעט לחץ נפשי), בדיקות שמיעה ובדיקה של לחץ תקינות בשתי האוזניים, רופא שלח אותי לעשות בדיקות bera ובדיקת ENG אבל הבדיקות האלו יהיו עוד חודש וחצי האם לדעתך בעט טיסה לא יקרה כלום? האם מותר לטוס במצב כזה?

30/10/2008 | 14:44 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אם עברת בדיקה נוירולוגית והיא תקינה ,אם אינך סובלת מהפרעות קצב לבביות ,לדעתי אין מניעה מלטוס ולהמשיך הברור עם שובך בברכה ד"ר בן דוד

30/10/2008 | 15:53 | מאת: ג

שלום, תודה על תשובתך כל הבדיקות הניורולוגיות תקינות וגם בדיקות דם, אני אמורה לעבור בדיקות מקיפות יותר לENG לאחר חודש וחצי מה שממש מטריד אותי זה שזה מזכיר מחלת מנייר, שתתפרץ סחרחורת כבדה או משהו לא טוב באמצע הטיסה, האם במצבים שיש לחץ באוזניים בפנים זה באמת לא נורא לטוס, ז"א אני יכולה להיות רגוע?

13/07/2009 | 16:25 | מאת: אביבה

לפני כשנתיים,בעקבות דלקת השתן,לקחתי שני כדורי מקרודנטין, כתוצאה מכך קיבלתי התקף חזק מאוד של ורטיג. טופלתי מס' פעמים אצל רופא טוב וידוע. מאז כשאני ישנה על צד ימין או עושה תנועה בכיוון זה יש לי סחרחורת. אני חיה איתה ומתמודדת. שאלתי היא האם בשעת טיסה יש סיכוי ולו קלוש שאקבל שוב התקף ורטיגו- הפחד ממצב זה מונע ממני לטוס. אשמח לקבל תשובה מהירה-תןדה

12/09/2009 | 17:33 | מאת: אביבה

לפני חודשיים שאלתי את השאלה האם ורטיגו מסוג BPPV עלול להתעורר שוב בטיסה וטרם קיבלתי תשובה. אבקש תשובה מהירה אני עומדת לפני טיסה ו"מתה" מפחד- תודה

17/05/2018 | 23:37 | מאת: זהבית

אני אחרי התקף ורטיגו שלקח לי זמן רב להתאושש ממנו. עוד חודשיים אני צריכה לטוס ויש לי פחד נוראי האם יתכן ובטיסה אני יקבל שוב התקף? יש לי לחץ נוראי באוזניים בזמן נחיתה.

26/04/2021 | 08:40 | מאת: שרה

לגבי טיסה סובלת מורטיגו וסחרחורת( לא כל יום) ישלי קוצב לב .הבדיקות היסודיות רק בעוד חודש וחצי ..האם מותר לי לטוס?

אי אפשר לענות על השאלה הזו מרחוק. גשי להיבדק אצל רופא אאג כדי לראות את מצב האוזניים שלך ולהעריך מה הגורם לסחרחורת. לגבי קוצב הלב - פני לקרדיולוג/רופא משפחה.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)