"שיוטים"

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

18/08/2008 | 16:20 | מאת: נדב ל

שלום אני בן 34. . די רזה. בדרך כלל בריא. בחודשים האחרונים אני מרגיש מדי פעם שאני קצת "משייט". זה מגיע לכמה שעות ולפעמים יום יומיים דומיננטי ונעלם. התחושה היא שגם אם עומד יציב אז תנועה קטנה כאילו מפורשנת במוח כתנועה גדולה יותר אין התעלפות אלא רק התחושה הזאת שכאילו אני הולך על ספינה. הייתי אצל נוירולוג והבדיקה יצאה תקינה ולא ראה גורם לכך. אאג עשה לי בדיקת אזניים ושמיעה שיצאה תקינה ולא ראה גורם לכך. בשבועיים האחרונים התופעה נמצאת כל יום כמעט ברציפות. כל בדיקות הדם תקינות. בדיקת עיניים תקינה. אני בסך הכל די רגוע ואפילו תקופה די טובה בחיים. ברצוני לשאול מה יכול להיות הגורם לכך? האם זה יכול להיות קשור בכך שאני עובד הרבה מול מחשב והתנוחה של הצוואר שלי קצת נוטה קדימה? אני קצת כפוף עם תנוחה קדימה וסובל הרבה מכאבי צוואר. האם יכול להיות שזה מקרין על השיווי משקל וגרם ל"שיוט"? מה עושים ? צריך לבדוק משהו? תודה רבה!

19/08/2008 | 10:41 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום נדב תופעת ה"שיוט" עשויה לנבוע מחסר ויטמין B12 אוהפרעות בתיפקוד בלוטת התריס לעיתים קימים מצבים של ירידה ברמת הסוכר בדם לאחר האוכל או ירידה בלחץ הדם.לכן הייתי בודק דברים אלה אם טרם ביצעת זאת.בנוסף כדאי לבדוק את הראיה .אנא ידע אותי על מצבך בהמשך. ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)