טינטון באוזן שמאל בהריון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

09/02/2019 | 13:09 | מאת: דוש

הי אנ י בהריון בחודש שביעי בשבועיים האחרונים אנ י מרגישה באוזן שמאל טינטון זהה כמו שעון ומעצבן נורא זה בא 3 פעמים ביום לא קבוע אב ל זה מעצבן איך אפשר להפטר מזה ולמה זה פתאום נהיה זה מאוד מפריע האם יש תרופה לזה או משהו האם זה מסוכן או שאפשר לטפל בזה ..................................................................................................................................................................................................................

09/02/2019 | 20:35 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

אם זה כמו שעון , ככל הנראה מדובר בשמיעתת הדופק באוזן. תופעה שיכולה להיות על רקע היצרות חלקית בעורקי הצוואר וכן בעליית לחץ דם . לכן מומלץ בדיקת דןפלר של עורקי הצוואר וכן מעקב לחץ דם בזמן ואחרי הופעת הטנטון שמקורו בד"כ לא באוזן עצמה אלא בכלי הדם באיזור. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)