טינטון לאחר נפילה ומכה בראש

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

27/01/2019 | 22:46 | מאת: נעמי

,שלןם לפני חודש וחצי נפלתי נחבלתי במרפקים והראש חטף מכונת בחלק האחורי העליון. היתה בליטה וקצת אדום , מיד התרוממתי :לא היו בכלל: סחרחורת, שום בחילה שום תחושת בילבול הראש לא כאב . אזור הלסת הציק שבוע וכן גם שרירי הבטן נמתחו והציקו. אבל מאז,, אני שמה לב לטינטון, בשקט מוחלט. תחושה זהה לזו כשחוזרים מקונצרט או דיסקוטק. כמו טלוויזיה ישנה אחרי שהשידורים נגמרים.. אין שום בעיה להירדם. אני רק רוצה לדעת האם הטינטון הוא מעתה לשארית חיי ?? האם עליי לעשות משהו? או פשוט לחכות. אני אדם רגוע מאוד, אני ספורטאית חובבנית ,רוב חיי. בת 46 . נקבה. תודה רבה.

31/01/2019 | 10:06 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

בהחלט יכול להיות קשר שהתנועה החדה או החבלה של הראש גרמה לנזק לשבלול . יתכן והיה נזק קודם והתאונה רק החמירה וגרמה לטנטון . חשוב בצוע בדיקת שמיעה. יש סיכוי טוב שהטנטון יחלוף .חשוב להימנע מחשיפה לרעש חזק.בכל מקרה אם מתגברים על התגובה למטרד ( יש טכניקות קוגניטיביות ) ניתן גם לגרום שיפסיק להפריע ולא יהיה בד"כ במודעות . בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)