ורטיגו................................

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

25/01/2019 | 08:52 | מאת: ל

שלום דר' אני בן 33 כבר מעל לחודשיים סובל מbppv הייתי אצל מומחה לסחרחורת אאג שבדק אותי מספר פעמים ואמר לפי בדיקה שהורטיגו דעך ובאמת אני גם מרגיש שהוא דעך ונראה שבעוד מספר שבועות זה יחלוף הוא מסר,רק שבזמן האחרון התחיל אצלי משהו מוזר בכול פעם שאני מתחיל להירדם מרגיש ורטיגו התוצאה שאני לא יכול להירדם פותח תעיניים ומתיישב וזה נפסק אני עדיין יושן על הצד הלא בעייתי אבל עכשיו לא יכול להירדם נרדם רק לקראת הבוקר כשממש עייף אשמח לחוות דעת תודה

31/01/2019 | 10:00 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

אם לפני הרדמות יש סחרחורת ללא כל שינוי תנוחה מומלץ בצוע בדיקת הולטר של לחץ דם. או בדיקה במעבדת שינה לברר אם יש שינויים הקשורים לשינויים בלחץ דם או דופק בתהליך ההרדמות מעבר לנושא הBPPV.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)