טנטון אצל מושתלים הנוטלים פרוגרף

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

03/01/2019 | 07:31 | מאת: מיכל

שלום רב אני מושתלת לב ונוטלת פרוגרף כ 3 שנים. עם הזמן התחילו לי בהדרגה ציפצופים באוזניים, בהדרגה הם התחזקו ונהיו קבועים. בדיקת שמיעה יצאה תקינה וגם mri. האם ידוע על בעייה כזו אצל מושתלים למינהם ומה ניתן לעשות אם אין אפשרות להחלפת התרופה ? תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום לך הרבה מאד תרופות יכולות לגרום לטנטון. אם ממילא אין אפשרות להחליף התרופה, הטיפול היעיל ביותר למזער את מטרד הטנטון הוא טכניקות קוגניטיביות עם שליטה במתח ובתשומת הלב וכן מיסוך חלקי באמצעות רעש לבן בכל שעות השקט. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)