יש לי ורטיגו כמה כמה חודשים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

02/01/2019 | 23:52 | מאת: שירלי

עשיתי פיסיוטרפיה ולקחתי כדורים לסחרחורות ולא עזר. מחכה שיעבור לבד.צריכה לעקור שיניי בינה האם מותר במצב כזה לעקור. האם שיניי בינה שצריך ליקור דחוף בגלל חורים גדולים יכולים להביא לכאבי ראש?

לקריאה נוספת והעמקה

באשר לאפשרות עקירת שיניים בתקופת סחרחורות . לא ידוע לי מקור הסחרחורת לכן לא יכול להציע בנושא זה. אם כי ברב המקרים אין הוראת נגד להרדמה מקומית . שיני בינה עם חררת יכולים להקרין כאב בכוון האוזן מאותו צד במיוחד אם מדובר בלסת התחתונה.. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)